На завршницата на Европското првенство ќе играат 24 репрезентации од фудбалерите на Англија и Франција „тежат“ милијарди евра, додека нашите репрезентативци се претпоследни со пазарна вредност од 63,2 милиони евра…

Прочитај Повеќе